Vrijeschool boom
Vrijeschool en Antroposofie

De 30 meest gestelde vragen over de vrijeschool

De interesse in vrijescholen groeit opvallend. Nieuwe initiatieven voor scholen schieten als paddenstoelen uit de grond en de interesse naar tegenwoordig trendy thema's zoals bewust ouderschap, duurzaam speelgoed en gezonde voeding is enorm. Steeds meer ouders worden nieuwsgierig naar de vrijeschoolvisie en zoeken antwoorden op de vragen die ze hebben en de (voor)oordelen die ze horen.

Sinds ik mij kan herinneren krijg ik in mijn vrijeschoolloopbaan vragen over de vrijeschool en de antroposofie. Helemaal niet gek natuurlijk aangezien ik daarmee een andere weg dan de standaard weg bewandel. Om als nieuweling wegwijs te worden in alle informatie en oordelen die je hoort over de antroposofie, schreef ik eerder al een kennismaking met de antroposofie. Bij deze nu een artikel waar ik antwoord geef op de bij mij bekende, meest brandende vragen over het vrijeschoolonderwijs.
Het zijn mijn woorden, mijn overwegingen en mijn ervaringen als vrijeschoolleerling, vrijeschooljuf en vrijeschoolmoeder. Heb je aanvullingen, verbeteringen, nog meer vragen die opgehelderd mogen worden? Laat gerust een berichtje achter!

Klaar voor de start...af!

Lees alle 30 vragen en antwoorden op everydaymommyday.com en wel HIER!

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.