Kraampjes

Je vindt op verschillende plekken op het Waldorf Festival kramen gevuld met prachtige, Waldorf inspired, producten. Bij sommige kramen worden er zelfs workshops aangeboden! De kramen die je de hele dag tijdens het festival kunt bezoeken, zijn:

Het Wol Feetje - Toverlux

Magisch verlichte Waldorf geïnspireerde producten voor de seizoenstafel en kinderkamer.

Kleine Schobbejak

Wij maken kinder- en dameskleding van natuurlijke materialen, geïnspireerd door de Waldorfwereld. Van kabouterjasjes tot zwierige linnen zomerjurken.

Hippe Wolfjes

Scandinavische kinderkleding ecologisch en biologisch!
Voor alle kinderen van maat 50 t/m 158

Anna's Atelier

Bij Anna's Atelier vind je kleurrijk en sfeervol pedagogisch materiaal en aanverwante artikelen allemaal geïllustreerd door Anna Soederhuizen. Wees welkom!

Imkerij Kuipers

Hennie de Gans

Kennis en ervaring in handzame praktijkboeken voor ouders en beroepsopvoeders van kinderen tot 7 jaar.

Kaboutervastgoed Besjes

Kaboutervastgoed

Wikkelfee

Wikkelfee: voor natuurlijke warmtezorg. Wikkels, body & badoliën, alpaca warmers, bijenwas, natuurwol en meer …

 

Mijn Oogappeltje

Haal de seizoenen en jaarfeesten in huis met de Waldorf geïnspireerde illustraties, transparanten zelfmaakpakketjes en materialen van Mijn Oogappeltje.

 

Kabata

Bij Kabata. Tactile Treasures vind je warme, persoonlijke en duurzame producten. Natuur geinspireerde seizoensartikelen om feest te vieren en allemaal met liefde, handgemaakt.

Nooni-en-Neik

Nooni-en-Neik is een samenwerking tussen Nooni Design (Fiona) en Neik (Aniek). Samen maken ze de mooiste sprookjesachtige producten.

Aniek is edelsmid en maakt o.a. prachtige sieraden, Fiona gebruikt allerlei natuurlijke materialen om haar sprookjesachtige producten te maken.

Je bent van harte welkom op dit inspirerende Festival waar je mensen zoals jij kunt ontmoeten die zich interesseren voor  Waldorf en antroposofie. Wil jij goed voorbereid op pad gaan? Dan kun je hier alle informatie vinden die je nodig zult hebben! Klik op een van de onderstaande plaatjes om meer te weten te komen.