Hapjes & Sapjes

Op het Waldorf Festival is genoeg heerlijks te eten en te drinken. Waar ga jij als eerste heen?

Tip! Doe lekker duurzaam! Neem niet alleen je eigen picknickkleed mee, maar ook je eigen mes en vork, bord en beker. Zo zorgen we er samen voor dat we zo weinig mogelijk afval achterlaten.

Foekjes Eko Food

Pizza maar dan biologisch? Dat kan zeker! Deze foodtruck bakt de heerlijkste verse, biologische pizza's.

Foekje neemt ook lekkere sapjes mee.

Oost-Afrikaanse Foodtruck

Een foodtruck vol heerlijke Oost-Afrikaanse snacks. En weet je wat zo leuk is, omdat sommige smaken misschien nieuw zijn, biedt Danait aan dat je ook even iets kleins mag proeven. Wat een genot!

De Koffiebar

Zin in een heerlijk kopje koffie? De gezellige barista's van de Koffiebar uit Zeist verzorgen gedurende de hele dag alle festivalbezoekers van de lekkerste kopjes koffie. Of ze ook plantaardige melk hebben? Natuurlijk!

Het klas 6 café

Net terug van kamp en nu zal je ze alweer ijverig ontmoeten in het cafe. Klas 6 serveert taart, thee en fris.

TostiBar! Bij het Klas 6 Café vind je ook de TostiBar. Koop 2 lekkere boterhammen en tover zelf je lekkerste middagmaaltje (of tussendoortje 😉 )

Kolven en voeden

Er is op het Waldorf Festival een voedings- en kolfruimte aanwezig. Deze ruimte is alleen toegankelijk voor mensen die moeten voeden of kolven. Natuurlijk kun je verder op alle fijne plekken die je maar kunt vinden je kindje voeden.

Alle eet- en drinkgelegenheden doen hun best om rekening te houden met voedselallergieën en voedselintolleranties. Neem je eigen verantwoordelijkheid en vraag tijdens het bestellen gerust naar de ingrediënten in het eten en drinken dat tijdens het festival genuttigd kan worden.

Je bent van harte welkom op dit inspirerende Festival waar je mensen zoals jij kunt ontmoeten die zich interesseren voor  Waldorf en antroposofie. Wil jij goed voorbereid op pad gaan? Dan kun je hier alle informatie vinden die je nodig zult hebben! Klik op een van de onderstaande plaatjes om meer te weten te komen.