Hapjes & Sapjes

Op het Waldorf Festival is genoeg heerlijks te eten en te drinken - ook vegetarisch en vegan. Waar ga jij als eerste heen?

Tip! Doe lekker duurzaam! Neem niet alleen je eigen picknickkleed mee, maar ook je eigen mes en vork, bord en beker. Zo zorgen we er samen voor dat we zo weinig mogelijk afval achterlaten.

Alle eet- en drinkgelegenheden doen hun best om rekening te houden met voedselallergieën en voedselintolleranties. Neem je eigen verantwoordelijkheid en vraag tijdens het bestellen gerust naar de ingrediënten in het eten en drinken dat tijdens het festival genuttigd kan worden.

Foodtruck Klein Geluk

Klein geluk staat voor: puur van smaak, vers gemaakt & biologisch

Foekjes eco food

Een foodtruck vol heerlijke en verschillende smaken. Natuurlijk alles biologisch. Kom je langs bij Foekje en haar team voor de lekkerste pizza, salade of broodjes om je vingers bij op de smikkelen?

Gezond&Lekker pleintje

Kom je langs op het gezellig voorplein? Daar vind je allerlei gezonds en lekkers! Met allemaal lekkere zoetigheden zoals taartjes, bananenbrood en koeken die naast lekker ook nog gezond zijn. Je kan hier ook terecht voor een kopje thee, limonade of een heerlijke gezonde smoothie. Wie je daar kan vinden?

Gezond&Heerlijk en Mahoe op zaterdag en zondag
Nienke's kleine keuken op zondag

De Koffiebar

Zin in een heerlijk kopje koffie? De gezellige barista's van de Koffiebar uit Zeist verzorgen gedurende de hele dag alle festivalbezoekers van de lekkerste kopjes koffie. Of ze ook plantaardige melk hebben? Natuurlijk!

IJsjes!

Wist je dat schapenmelk smaakt naar hele romige melk en wist je dat dit precies is wat je wil om een lekker ijsje te kunnen maken? Bij Schapenstreek gebruiken ze zoveel mogelijk biologische en natuurlijke jammen en siropen om de ijsjes hun heerlijke smaak te geven. Vanaf 14:30 uur kan je op zaterdag en zondag naar de ingang van het Waldorf Festival komen. Daar vind je dan de bus van Schapenstreek met de lekkerste ijsjes voor maar 1 muntje!

Kolven en voeden

Er is op het Waldorf Festival een voedings- en kolfruimte aanwezig. Deze ruimte is alleen toegankelijk voor mensen die moeten voeden of kolven. Natuurlijk kun je verder op alle fijne plekken die je maar kunt vinden je kindje voeden.

Je bent van harte welkom op dit inspirerende Festival waar je mensen zoals jij kunt ontmoeten die zich interesseren voor  Waldorf en antroposofie. Wil jij goed voorbereid op pad gaan? Dan kun je hier alle informatie vinden die je nodig zult hebben! Klik op een van de onderstaande plaatjes om meer te weten te komen.