Hapjes & Sapjes

Op het Waldorf Festival is genoeg heerlijks te eten en te drinken - ook vegetarisch en vegan. Waar ga jij als eerste heen?

Tip! Doe lekker duurzaam! Neem niet alleen je eigen picknickkleed mee, maar ook je eigen mes en vork, bord en beker. Zo zorgen we er samen voor dat we zo weinig mogelijk afval achterlaten.

Alle eet- en drinkgelegenheden doen hun best om rekening te houden met voedselallergieën en voedselintolleranties. Neem je eigen verantwoordelijkheid en vraag tijdens het bestellen gerust naar de ingrediënten in het eten en drinken dat tijdens het festival genuttigd kan worden.

Foekjes Eko Food

Pizza maar dan biologisch? Dat kan zeker! Deze foodtruck bakt de heerlijkste verse, biologische pizza's en daarnaast kan je ook bij Foekje terecht voor lekkere gezonde salades en heerlijk belegde broodjes. Een sapje erbij? Dat kan natuurlijk ook.

World Tast

Een foodtruck vol heerlijke en verschillende smaken. Natuurlijk alles biologisch. Kom je langs bij Lex voor (vega) hotdogs, frietjes, een lekker soepje of wat anders om je vingers bij op de smikkelen?

Gezond&Lekker

Kom je langs in kleuterklas 3? Daar vind je het gezond en lekker cafeetje. Met allemaal lekkere zoetigheden zoals taartjes, bananenbrood en koeken die naast lekker ook nog gezond zijn. Je kan hier ook terecht voor een kopje thee, limonade of een heerlijke gezonde smoothie. Wie je daar kan vinden?

Meiraapje en Gezond&Heerlijk op zaterdag
Nienke's kleine keuken en Mahoe op zondag

De Koffiebar

Zin in een heerlijk kopje koffie? De gezellige barista's van de Koffiebar uit Zeist verzorgen gedurende de hele dag alle festivalbezoekers van de lekkerste kopjes koffie. Of ze ook plantaardige melk hebben? Natuurlijk!

IJsjes!

Wist je dat schapenmelk smaakt naar hele romige melk en wist je dat dit precies is wat je wil om een lekker ijsje te kunnen maken? Bij Schapenstreek gebruiken ze zoveel mogelijk biologische en natuurlijke jammen en siropen om de ijsjes hun heerlijke smaak te geven. Vanaf 14:30 uur kan je op zaterdag en zondag naar de ingang van het Waldorf Festival komen. Daar vind je dan de bus van Schapenstreek met de lekkerste ijsjes voor maar 1 muntje!

Kolven en voeden

Er is op het Waldorf Festival een voedings- en kolfruimte aanwezig. Deze ruimte is alleen toegankelijk voor mensen die moeten voeden of kolven. Natuurlijk kun je verder op alle fijne plekken die je maar kunt vinden je kindje voeden.

Je bent van harte welkom op dit inspirerende Festival waar je mensen zoals jij kunt ontmoeten die zich interesseren voor  Waldorf en antroposofie. Wil jij goed voorbereid op pad gaan? Dan kun je hier alle informatie vinden die je nodig zult hebben! Klik op een van de onderstaande plaatjes om meer te weten te komen.