Vraag en Antwoord

Wat is het ADRES van het Waldorf Festival?

Klik hier
Faunalaan 250, 3972 PS Driebergen-Rijsenburg

Wat zijn de BEGIN en EINDTIJD van het festival?

Klik hier
De poort opent om 09.30 uur.
Vanaf 10.00 uur gaat het festival van start en om 18.00 sluiten we af.

Kan ik in de buurt PARKEREN?

Klik hier
Er zijn niet heel veel plekjes in de buurt van de school. Maar er zijn wel verschillende mogelijkheden. Je kunt parkeren in de wijk of in de parkeergarage bij het treinstation. Leestip: Bereikbaarheid

Waar kan ik mijn FIETS kwijt?

Klik hier
De fietsenstalling van de school is niet beschikbaar, maar aan de straat en aan de overkant op een klein parkeerterrein kan je je fiets goed kwijt.

Heb ik een KAARTJE nodig?

Klik hier
Ja! Het festival is niet gratis en alle kaartjes zijn op het moment uitverkocht. Wil je op de reservelijst? Stuur een mailtje naar festival@waldorfinspiration.com
Ben jij de gelukkige met een kaartje, dan hoef je niets mee te nemen naar het Festival. Je naam waarmee je je kaartje gekocht hebt/je lezingen en workshops geboekt, hebben we genoteerd op de gastenlijst.

Kan ik mijn KINDEREN meenemen naar het festival?

Klik hier
Kleintjes tot 1 jaar mogen natuurlijk mee, verder is het festival echt een feest voor volwassenen. Alle vrijeschoolmarkten zijn gericht op kinderen en dit is nou eindelijk een keer een feestje voor jou. Even écht tijd voor jou; luisteren, creatief zijn, anderen ontmoeten en heerlijk met je neus in de zon en een taartje in de hand.

Is er een GARDEROBE aanwezig?

Klik hier
Er is geen bewaakte garderobe, maar in de gang van de school zijn genoeg plekken om je jas op te hangen.

Hoe schrijf ik me in voor WORKSHOPS en LEZINGEN?

Klik hier
Iedereen met een early bird of regulier kaartje heeft vanaf 1 juni de kans om zich met een eigen e-mailadres op 2 plekjes in te schrijven. Heb je de mail met de inschrijflink niet ontvang? Neem contact op via festival@waldorfinspiration.com Ben je niet in de gelegenheid om een mail-adres voor alle tickethouders door te geven? Dan kunnen die personen zich tijdens het festival inschrijven. Let op. Vol = Vol!

Heb je een basiskaartje of wil je een extra workshop of lezing volgen dan kan je dat op het festival zelf bij de infokraam regelen. Per lezing of workshop betaal je 7,50€

Is er een TIJDSCHEMA van alle workshops en lezingen?

Klik hier
Ja! Je kunt alle tijdstippen voor de workshops, lezingen en andere activiteiten online terugvinden.

Mag ik mijn eigen ETEN en DRINKEN meenemen?

Klik hier
Hoewel dit zeker mogelijk is, zijn er voldoende foodtrucks voor heerlijk eten waar je van kunt genieten. Daarnaast hebben we ook een café van klas 6 mét tostibar, lekkere zoetigheden, thee en koude drankjes. Nieuwsgierig waar je tijdens het festival naar kunt smullen? Klik hier.

Hoe BETAAL ik op het festival

Klik hier
Bij de koffietruck en in het café betaal je met waardemuntjes die je bij de ingang kunt aanschaffen. De overige foodtrucks en kraampjes hebben eigen prijzen en betaalsystemen. Het is verstandig om zowel contant geld als een pinpas mee te nemen.

Zijn er speciale voorzieningen voor GEHANDICAPTEN?

Klik hier
We doen ons best om het Waldorf Festival zo inclusief mogelijk te maken. Alle activiteiten, workshops en lezingen zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Voor blinden, doven- en slechthorenden is het verstandig om iemand mee te nemen die kan tolken.

Doen jullie ook nog iets aan DUURZAAMHEID?

Klik hier
Jazeker, het is niet voor niets een Waldorf Festival. We promoten duurzame bedrijven en alleen de allermooiste producten worden verkocht. We hebben ons best gedaan om zo weinig mogelijk wegwerp materiaal te gebruiken tijdens het festival. Daarnaast hebben we zelf de handen uit de mouwen gehaald om versiering te maken, te lenen of 2e hands te kopen.

Wil jij zelf ook nog iets aan duurzaamheid doen? Neem niet alleen je eigen picknickkleed mee, maar ook je eigen mes en vork, bord en beker. Zo zorgen we er samen voor dat we zo weinig mogelijk afval achterlaten.

Mag mijn HOND mee?

Klik hier
Alleen hulphonden mogen mee naar het Waldorf Festival.

Is er een speciale ruimte om te KOLVEN?

Klik hier
Er is op het Waldorf Festival een voedings- en kolfruimte aanwezig. Deze ruimte is alleen toegankelijk voor mensen die moeten voeden of kolven. Natuurlijk kun je verder op alle fijne plekken die je maar kunt vinden je kindje voeden.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

Mail jouw vraag naar festival@waldorfinspiration.com. Wij beantwoorden je vraag graag.

Je bent van harte welkom op dit inspirerende Festival waar je mensen zoals jij kunt ontmoeten die zich interesseren voor  Waldorf en antroposofie. Wil jij goed voorbereid op pad gaan? Dan kun je hier alle informatie vinden die je nodig zult hebben! Klik op een van de onderstaande plaatjes om meer te weten te komen.