Tombola

Tijdens het Waldorf Festival maak je ook kans op prachtige prijzen! Lever muntjes in om lootjes te kopen en werp meteen een blik op de prijzentafel om te zien of jij gewonnen hebt! De tombola is in leven geroepen om er voor te zorgen dat niemand met ongebruikte muntjes naar huis moet. En weet je wat zo leuk is? Je krijgt bij elk lootje altijd prijs (zolang te voorraad strekt). Win je geen grote prijs, dan krijg je een tijdschrift, een prachtige edelsteen of een mooie ansichtkaart naar keuze!

Aan het eind van de dag om 16 uur is een gezamenlijke afsluiting met liedjes zingen en de grote hoofdprijzen verloting. Alle nog aanwezige lootjes worden verzameld (vergeet niet een foto te maken van jouw lootjes) en de grote loting begint!

Je bent van harte welkom op dit inspirerende Festival waar je mensen zoals jij kunt ontmoeten die zich interesseren voor  Waldorf en antroposofie. Wil jij goed voorbereid op pad gaan? Dan kun je hier alle informatie vinden die je nodig zult hebben! Klik op een van de onderstaande plaatjes om meer te weten te komen.