Bereikbaarheid

Er zijn allerlei manieren om bij het Waldorf Festival te komen. Het maakt niet uit of je met de fiets, de trein of de auto komt. Natuurlijk is het fijn als je rekening kunt houden met het milieu. Fiets waar mogelijk en pak anders de trein of carpool met een clubje samen.

Met de trein

Het Waldorf Festival is goed bereikbaar per trein. Check voor een actueel reisadvies voor vertrek https://www.ns.nl/

Vanuit station Driebergen-Zeist wandel je binnen 20 minuten naar vrijeschool de Vuurvogel. Je kan ook vanaf het station met de bus of een (OV)fiets.

 

Met de fiets

Kom je uit de buurt? Pak de fiets! Fietsen is gezond, beter voor het milieu en je hebt geen last van files of volle treinen.

Je kan ook een OV-fiets pakken vanaf station Driebergen -Zeist. Kijk voor de beschikbaarheid hier: OV-fiets

Met de bus

Vind je het prettiger om niet op de fiets te gaan, maar woon je wel dichtbij? Dan pak je toch de bus! De meest dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Boterbloem op Nijendal. Vanuit daar ben je zo bij de Vuurvogel.

 

Met de auto

Je kunt ook met de auto naar het Waldorf Festival komen. Maar het is goed om te weten dat er niet veel vrij parkeren is direct bij de school. Parkeren kan in de wijk rondom het festival. Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om rekening te houden met de omwonenden. Op station Driebergen-Zeist is een grote parkeergarage. Vanuit daar is het slechts 20 minuten lopen tot vrije school de Vuurvogel.

Tip! Probeer te Carpoolen. Gezellig en voordelig!

 

Je bent van harte welkom op dit inspirerende Festival waar je mensen zoals jij kunt ontmoeten die zich interesseren voor  Waldorf en antroposofie. Wil jij goed voorbereid op pad gaan? Dan kun je hier alle informatie vinden die je nodig zult hebben! Klik op een van de onderstaande plaatjes om meer te weten te komen.