Welkom bij het Waldorf Festival!

Gefeliciteerd, jij hebt een kaartje weten te bemachtigen!
10 en 11 juni 2023 is het zover, dan vindt het Waldorf Festival plaats. Via deze weg willen we je graag uitnodigen om alles te bekijken. Zo heb je ruim de tijd om te ontdekken wat je allemaal te wachten staan en ben je ook nog eens goed voorbereid.

Nog geen kaartje? Regel het snel HIER!

Kijk HIER voor de foto's van 2022.

Het Waldorf Festival vindt plaats in vrijeschool De Vuurvogel op de Faunalaan 250 te Driebergen. Vanaf 10 uur start het festival. De deuren van het voorplein zijn al om 09.30 uur geopend zodat we te grote drukte voorkomen. Op het voorplein kan je al heerlijk neuzen, andere festivalgangers leren kennen, staat de koffie voor je klaar en kan je regeldingetjes regelen. Let op! Heb je meteen om 10:00 uur een lezing geboekt dat begint jouw dag in de extra zaal Auroa op 5 minuten afstand lopen van De Vuurvogel (zie plattegrond).

Niet vergeten mee te nemen!

1. Je uitstekende festival humeur 🙂
2. De zon voor een stralende zomerse dag (en dan ook zonnebrandcrème natuurlijk).
3. De tijden van de al jouw geplande workshops en lezingen zodat je dat duidelijk hebt voor jezelf.
4. Een tas voor al het moois wat je mee wil nemen.
5. Contant geld, maar bovenal je pinpas.
6. Ben je graag milieu bewust, neem dan je eigen festival setje mee. Met een beker, bestek, bord, servet en kleed ben je helemaal compleet op pad.
7. Heb je thuis moois wat ligt te wachten om gebruikt te worden, neem het mee voor de (H)eerlijk delen tafel. Let op dat het wel past bij het Waldorf Festival dus hout, wol, zijde, bijenwas, mooie (Christofoor) boeken voor kinderen of volwassenen, jaartafelmoois, tijdschriften, enz. Wellicht ligt er ook iets moois op jou te wachten wat jij dan mee mag nemen.
8. Last but not least: je uitgeprinte ticket voor een snelle binnenkomst!

Veel plezier alvast met de voorpret en tot 10 & 11 juni!

✨ Klik op een van de onderstaande plaatjes om nog veel meer te weten te komen. ✨

Binnenkort wordt deze site helemaal vernieuwd voor editie 2023

Wil je alvast de gastvrouw van het Waldorf Festival leren kennen? Dat kan 🙂 Ik ben Eveline Clignett en als je meer wilt lezen over mij, klik dan hier Dit ben ik. Gelukkig hoef ik dit niet alles alleen te doen, ik mag dit festival steunen op een fijn team! Bestaande uit Charlie, Sandra, Kristel, Hedwig, Maaike, Lindy, Marjolein en Margo. Wat is dat fijn!

Ik verheug me erop je te ontmoeten op het festival.
Tot 11 juni!

Eveline Clignett