Welkom bij het Waldorf Festival!

Waldorf Festival

 

Het Waldorf Festival 2022 is voorbij en was een reuze succes! Het festival staat voor 2023 gepland op 10 juni en een Jonge Kind special op 11 juni. 

Een impressie krijgen van het Waldorf Festival 2023 kijk HIER.

Gefeliciteerd, jij hebt een kaartje weten te bemachtigen!
11 juni 2022 is het zover, dan vindt het allereerste Waldorf Festival plaats. In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan dit prachtige feest!

Via deze weg willen we je graag uitnodigen om alles te bekijken. Zo heb je ruim de tijd om te ontdekken wat je allemaal te wachten staan en ben je ook nog eens goed voorbereid.

Het Waldorf Festival vindt plaats in vrijeschool De Vuurvogel op de Faunalaan 250 te Driebergen. Vanaf 10 uur start het festival. De deuren van het voorplein zijn al om 09.30 uur geopend zodat we te grote drukte voorkomen. Op het voorplein kan je al heerlijk neuzen, je goodiebag bewonderen, staat de koffie voor je klaar en kan je regeldingetjes regelen.

Niet vergeten mee te nemen!

1. Je uitstekende festival humeur 🙂
2. De zon voor een stralende zomerse dag (en dan ook zonnebrandcrème natuurlijk).
3. De tijden van de al jouw geplande workshops en lezingen zodat je dat duidelijk hebt voor jezelf.
4. Een tas voor al het moois wat je mee wil nemen.
5. Contant geld, maar bovenal je pinpas.
6. Ben je graag milieu bewust, neem dan je eigen festival setje mee. Met een beker, bestek, bord, servet en kleed ben je helemaal compleet op pad.
7. Heb je thuis moois wat ligt te wachten om gebruikt te worden, neem het mee voor de (H)eerlijk delen tafel. Let op dat het wel past bij het Waldorf Festival dus hout, wol, zijde, bijenwas, mooie (Christofoor) boeken voor kinderen of volwassenen, jaartafelmoois, tijdschriften, enz. Wellicht ligt er ook iets moois op jou te wachten wat jij dan mee mag nemen.
8. Jouw onafgemaakte handwerkprojecten. In het Handwerkhoekje kun jij al jouw handwerkvragen stellen en kun je heerlijk even onder begeleiding aan jouw handwerkproject werken.

Je hoeft GEEN kaartje mee te nemen, we hebben je naam genoteerd op de gastenlijst.

✨ Klik op een van de onderstaande plaatjes om nog veel meer te weten te komen. ✨

Veel plezier alvast met de voorpret en tot 11 juni!

Wil je alvast de gastvrouw van het Waldorf Festival leren kennen? Dat kan 🙂 Ik ben Eveline Clignett en als je meer wilt lezen over mij, klik dan hier Dit ben ik. Gelukkig hoef ik dit niet alles alleen te doen, ik mag dit festival steunen op een fijn team! Bestaande uit Charlie, Sandra, Kristel, Hedwig, Maaike, Lindy, Marjolein en Margo. Wat is dat fijn!

Ik verheug me erop je te ontmoeten op het festival.
Tot 11 juni!

Eveline Clignett